Vill du läsa om vår integritetspolicy?Klicka här

Om oss

Lekplatsbyggarna Entreprenad AB är entreprenören som specialiserat sig på barns lekmiljö.

Lekplatsbyggarna Entreprenad AB startades av Jan Asph på våren 2004 och är en av mycket få entreprenörer som specialiserat sig på barns lekmiljö. Sedan starten har vi varit verksamma med Projektering - Anläggning - Underhåll och Besiktning av lekplatser. Med vår unika kompetens skapar vi lekplatser utifrån barnens perspektiv, alltid med säkerhet och kvalitet som utgångspunkt. 2012 fick vi en egen produktserie med lekredskap, sport- och idrottsutrustning.

Vi samarbetar med ledande forskare om barn och barns lekmiljö och har lång erfarenhet till vårt förfogande. Hos oss hittar du en kunskap och kompetens som vi är relativt ensamma om på den svenska markanaden.
 
Lekplatsbyggarna Entreprenad AB skapar lekplatser på barns villkor
En bra lekmiljö utmanar barnen i olika sorters aktiviteter och inbjuder till att barnen själva ska tänka och föreställa sig.
Genom vårt unika samarbete med svenska forskare och experter inom barns lek och utemiljö samt vårt eget produktsortiment har vi stärkt vår position som specialist på att bygga en utemiljö som i lärandet stimulerar och utmanar barnens fantasi.
 
Lekplatsbyggarna Entreprenad AB påverkar och utvecklar branschen
Vi vill påverka och utveckla branschen.
Vi vill veta mer.
Vi vill tänka lite längre än andra.
 
Ledningssystem för kvalitet och miljö
Vi arbetar enligt kvalitets- och miljöledningssystemet ISO 9001:2008 och ISO 14001:2008.
 
Jag hoppas att denna introduktion gör dig nyfiken på hur vi arbetar för att planera en bra lekmiljö som utmanar barnen i olika sorters aktiviteter och inbjuder till att barnen själva ska tänka och föreställa sig.