Vill du läsa om vår integritetspolicy?Klicka här

Produkter

Novum

NY KATALOG! Vill du bläddra i den nya katalogen klicka här.

Novum är en av Europas största och ledande tillverkare av lekredskap, sportarenor, fitnes- och gymredskap för utomhusbruk och möbler. 

Vill du göra ett virtuellt besök på Novums fabrik klickar du här.

Med ett brett produktsortiment tillverkade av underhållsfria materialer skapar Novum högkvalitativa lekredskap med högt lekvärde.

Under vintern, våren och försommaren 2018 har Novum flyttat verksamheten till en toppmodern fabriksanläggning i staden Szczytno i östra Polen. Novum har genom flytten kombinerat 3 olika anläggningar, som var utspridda i omgivningarna runt Szczytno, till en enda fabrik på 25 000 m2, specialutformad för tillverkning, montering och distribution av lekredskap och andra produkter för utomhusaktiviteter. Investeringen i den nya fabriken, från de nya toppmoderna produktionslinjerna till infrastrukturen, gör att Novums produkter kommer fortsätta att vara konkurrenskraftiga, under överskådlig tid, på en marknad under ständig förändring. Då alla produktionsmoment nu sker under ett och samma tak kommer Novum dessutom att kunna förkorta tillverkningstiden och därmed leveranstiderna.

Tack vare sin geografiska placering är Szczytno idealisk för att distribuera till internationella kunder och återförsäljare. 


Fivestargrass

Fivestargrass är en holländsk tillverkare av konstgräs av absolut högsta kvalitet för olika tillämpningar i utemiljön. Namnet Fivestargrass är en kvalitetsgaranti. Våra artificiella gräs är lämpliga för ett stort antal applikationer. Från trädgårdar och balkonger till sport och lek.

Med konstgräs från FivestarGrass behöver du inte vara rädd att konstgräsmattan “läcker” microplaster då FivestarGrass dressas med vanlig naturlig sand i stället för gummigranulat eller små plastkulor.

Med FivestarGrass, som kan appliceras var som helst, kan du njuta av en ren, underhållsvänlig och grön gräsmatta. Konstgräs kräver ett minimum av underhåll och ger miljön ett friskt, naturligt och välskött utseende.