Vill du läsa om vår integritetspolicy?Klicka här

Tjänster / Lekplatser / Underhåll

Underhåll

Lekplatsen är barnens samlingspunk. Här kan de utmana sig själva och varandra och leka rollekar. Tack vare lekplatsen får barnen en källa till nöje och spänning under många år framåt. Därför ska du sköta om lekplatsen.

Lekplatsbyggarnas service- och underhållstjänster täcker allt från anläggning av lekplatsen, till underhåll och service. Tjänsterna gör så att allt fungerar på lekplatsen, år efter år. En säker och välskött lekplats är en bekymmersfri och inspirerande plats för lek. Genom vår underhållstjänst är du trygg i vetskapen om att allt på lekplatsen fungerar som det ska.

Regelbundna serviceintervaller håller lekplatsen säker under mycket lång tid. Att investera i underhåll är ett riskfritt sätt att garantera god avkastning på investeringen.

Som en av få entreprenörer som specialiserat sig på lekplatser och lekredskap gör Lekplatsbyggarna det enkelt för dig att sköta om lekplatsen. Genom våra unika service- och underhållsavtal sköter vi om lekplatsen så länge du vill. Lekplatsbyggarnas service- och underhållsavtal är ett mycket enkelt och kostnadseffektivt sätt att försäkra sig om att service och underhåll sker i rätt tid, och på rätt sätt.

Lekplatsbyggarna hjälper dig med underhållet av lekplatsen till en fördelaktig kostnad. Vi erbjuder olika nivåer av service där vi reparerar och underhåller lekredskapen. Vi kontrollerar slitage och föreslår de åtgärder som behövs. I avtalet ingår även att vi följer upp att säkerheten i anläggningen överensstämmer med de nya lagar och regler som löpande införs.

Det blir dyrt i längden att spara på service och underhåll!